• darkblurbg
  Goed Personeel
  Voor werkgevers en werknemers
 • darkblurbg
  Goed Personeel
  Voor werkgevers en werknemers
 • darkblurbg
  Goed Personeel
  Voor werkgevers en werknemers
 • darkblurbg
  Goed Personeel
  Voor werkgevers en werknemers

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, vind je dit moeilijk of ben je nog niet zo ver?

Schrijf je dan nu in. Klik hier voor het inschrijfformulier. Je  kunt natuurlijk ook meteen reageren op één van onze vacatures in onze vacaturedatabase. We nemen daarna altijd contact met je op voor, als het even kan, een persoonlijk gesprek. Wist je dat wij een landelijk contract met UWV Nederland hebben. Dit gebruiken we om alle opties te benutten om je  aan een baan te helpen! Ook werken wij samen met veel gemeentes om je kansen te vergroten. 

 

Wij leiden ook op!

Samen met onze partners of in eigen beheer hebben we diverse mogelijkheden om je verder te helpen door een opleiding. Zo hebben we mogelijkheden tot het opleiden als VCA-, BHV, en EHBO-er. Wil je een chauffeursdiploma halen? Kijk dan op de site van www.taxipersoneelsdiensten.nl. Meer over opleidingen vind je op de site www.efficient.nl. En kom je uit een uitkeringssituatie (ww, wwb, wia, wajong etc.)  dan kost deze opleiding je meestal niets!

Lijkt het je wat? Klik dan op de onderstaande knop en plan een intake. Ben je zo enthousiast dat je meteen wilt solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Dit kun je doen door bij de vacature die je leuk vindt te reageren óf door het contactformulier in te vullen.

 

Algemeen inschrijven

Zat er tussen onze vacatures niets voor je bij? Heb je al gekeken op de site van www.taxipersoneelsdiensten.nl? Zit er niets voor je bij maar wil je je toch graag bij ons inschrijven? Dat kan! Gebruik dan dit formulier en laat je gegevens bij ons achter.

Wij nemen naar aanleiding van je inschrijving zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je verder!